Grafika


Grafika nélkül nem létezik megfelelő marketing. Megfelelő marketing nélkül pedig nagyon-nagyon nehéz egy cégnek elérni a vásárlóit.

Grafika nélkül nincs, ami felhívja a figyelmet termékünkre, szolgáltatásunkra, cégünkre.

Grafika nélkül mondanivalóink csupán üres szavak. Szavak, amelyek nem vonzzák a szemünket, nem emelik ki közlendőnket, nem különböztetnek meg a konkurensünktől, nem sugallnak harmóniát.

Egy cégnek, vállalkozásnak szüksége van grafikára, arculatra, megkülönböztetésre, hogy üzenetét megfelelően tudja kommunikálni partnerei felé!

Ezt a kommunikáciát szeretnénk könnyebbé tenni ügyfeleink számára.

Kitalált Temetkezési Vállalat Grafika szempontjából az első lépés egy cégnél, vállalkozásnál, a piac- ill. konkurenciakutatás. Nem szerencsés, ha arculatunk a konkurenciájára hasonlít, vagy a célközönség számára elfogadhatatlan.

Ezt a koncepciót igyekszünk ügyfeleink igényeinek figyelembe vételével ötvözni, és megalkotni a megfelelő arculatot, megjelenést.

A kezdő folyamat a logó megtervezése.

Vör-Trade Kft., Juma 2008 Kft., Vesta Futsal Club
Napjainkban egyre jellemzőbb a minimalista, letisztult vonalvezetés és a minél kevesebb szín használata.

Amyron Kft. molino Tervezéskor tekintettel vagyunk az aktuális trendekre, igényekre is. Mivel a logó önmagában nem ad el, abból kiindulva alkotjuk meg a kis- ill. nagy arculati elemeket.

Imperial Tobacco levélpapír Természetesen nincs szüksége minden cégnek minden arculati elemre (Pl.: levélpapír), ezért felmérjük az igényeket, s az adott cég profiljához kapcsolódó anyagok elkészítését javasoljuk, segítjük.

Meglévő logó és arculat elkészítését követően semmilyen új termék grafikájának (Pl.: molinó, póló, újság) elkészítése sem okozhat problémát.

Az A4 Creative Kft. egy adott cég „grafikai életébe” bármelyik szinten bekapcsolódhat.

Igény esetén korábbi logója, arculata rendbetételeiben is segítséget tudunk nyújtani.

Kövess a Facebook-on is!


Rólunk mondták

Az A4 Creative Kft. remek partner: gyors, rugalmas és alkalmazkodó. A legnehezebb helyzetekben is számíthatunk rájuk. Nem utolsó sorban az áraikkal is igyekeznek megrendelőiknek kedvezni.

MaViz - Furin Irina

Mindig tökéletes minőségű anyagot kapunk kézhez, a szállításban sincs soha csúszás. Maximális elégedettség!!!

Imperial Tobacco - Szilárdi Noémi

Rugalmasság, precizitás, pontosság, mindez magas színvonalon...

Röviden ekképp tudnám jellemezni az A4 Creative Kft. munkáját és cégünk nagy elégedettséggel kíván a jövőben is együttműködni velük!

RSOE - Szász Andor